Skip to main content

Medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten (Amsterdam)

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten ben jij student én superheld. Zo kan je naast je studie ook wat betekenen voor ouderen. Jij verlicht hun dag als het gaat om huishoudelijke taken, maar maakt deze nog veel leuker door jouw luisterende oor en kletspraatje! Veel ouderen kunnen wat eenzaam zijn, maar hier kan jij het verschil maken. Ook wat betekenen voor anderen en woon jij in Amsterdam Centrum, Nieuw-West of Oud-West? Check snel de vacature hieronder en ga via SUSA aan de slag bij Cordaan Thuisdiensten!

Deze vacature in het kort

  • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
  • Werk 10 tot 18 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur;
  • Lekker salaris van €11,47 bruto per uur. Dit is excl. 8% vakantietoeslag en excl. 8,33% eindejaarsuitkering; 
  • Dichtbij huis werken met een fietsvergoeding van €1,20 per dag!

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten ben jij de held die huishoudelijke taken voor een groot deel uit handen van ouderen gaat nemen! Hiernaast ben je als een luisterend oor en koffiemaatje. Sommige cliënten kunnen hier en daar wat eenzaam zijn, daarom is het belangrijk dat je je sociale skills meeneemt. Ze kijken uit naar jouw bezoek! Je bouwt een band op met de cliënt en hierdoor zorg jij ervoor dat de cliënt veilig thuis kan blijven wonen. Je doet de taken niet alleen, maar je stimuleert de cliënt te helpen waar het kan. Zo blijven de oudjes ook een beetje fit!

Over Cordaan Thuisdiensten

Cordaan Thuisdiensten, onderdeel van Axxicom, heeft één droom: een samenleving waarin mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Waarbij ze zelf nog zoveel mogelijk doen in hun huishouden, met ondersteuning van hun thuishulp waar dat nodig is. Actief, met een netwerk in de buurt en zoveel mogelijk zelf aan het roer. Deze zelfstandigheid is ook terug te zien in de organisatie zelf: jij bent verantwoordelijk voor je eigen planning en cliënten.

Je zal bij Cordaan Thuisdiensten terechtkomen in een zelfsturend team, waarin je zelf verantwoordelijk bent voor de planning en cliënten. Kun je een keer niet tijdens je vaste dienst? Dan ben je vrij om een ander moment in te plannen. Is dat niet mogelijk? Dan heb je een team aan collega’s die jouw dienst over kunnen nemen.

Jij bent Student&

  • Jij bent HBO- of WO-student;
  • Jij bent minimaal de komenden 7 maanden wekelijks 10 tot 18 uur beschikbaar;
  • Jij bent een sociale vlinder en vindt het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn;
  • Jij bent zelfstandig, betrouwbaar, loyaal en iedereen kan op jou rekenen;
  • Jij steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker. 

Solliciteer direct!