Skip to main content

Junior sales medewerker (bijbaan)

Een spelletje op de zondagmiddag is voor jou nooit zomaar een spelletje. Dan moet er gewonnen worden ook. Een tussenweg is er niet. Die drang om altijd het onderste uit de spreekwoordelijke kan te halen, die voel je ook binnen je carrière. En dus ben je toe aan een stap die bij die ambities past.

Het zit zo: De werelden van energie, internet en tv roepen bij vele mensen vragen op. Klant of (nog) geen klant. Specifieke vragen die stuk voor stuk een antwoord verdienen. En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken. Naast een antwoord op hun vragen, hebben ze vooral behoefte aan iemand die met ze meekijkt om het best passende pakket aan diensten samen te stellen. Een mooie aanbieding of extra korting via een combideal, die breng je uiteraard graag onder de aandacht.

Lukt het je om verschillende diensten af te laten nemen? Dan profiteer jij met die klant mee en scoor je bonussen die kunnen oplopen tot €800.- per maand. Bovenop je basissalaris van €2490.- dus, als je fulltime werkt. Dankzij een goede werk-privébalans scoor je binnen deze job ook buiten je portemonnee. Zo werk je afwisselend tussen thuis en op kantoor waar en wanneer het jou uitkomt. 

Waar kom jij te werken?

Jij treft je nieuwe werkplek aan de Reguliersdwarsstraat. Hoe hartje Amsterdam wil je het hebben? Groene stroom, internet, tv en bellen en sim only. Deze leverancier heeft allemaal. Wel zo handig. Toch? Minder gedoe, minder betalen. Gewoon zoals het hoort. Je wordt onderdeel van een groot team waarin je, dankzij de vele flexplekken, elke dag naast een andere collega zit. Dagelijks hangt er een positieve, energieke sfeer op de werkvloer. Hard werken is belangrijk, maar een goede werk-privé balans en samen successen vieren net zo. Meerdere avontuurlijke personeelsfeestjes en speciaal georganiseerde (sport)evenementen zijn hier een goed voorbeeld van. Vraag ik een aantal van jouw soon-to-be collega's waarom ze met plezier bij deze club werken, volgen al snel antwoorden als: het onderlinge teamgevoel, de open en gelijkwaardige cultuur, de fraaie beloningen en de interne drive om verwachtingen te overtreffen.

Wat ga je doen?

 • Klantenservice: Actief reageren op vragen van klanten, zowel telefonisch als per e-mail. Je adviseert over mogelijke verbeteringen of aanvullende diensten die interessant kunnen zijn voor de klant. Jouw doel is om samen met de klant tot een win-win situatie te komen waarbij hun tevredenheid voorop staat.
 • Contractbeheer: Je houdt je bezig met het beheren van aflopende contracten. Je neemt proactief contact op met deze klanten om hen te informeren over speciale aanbiedingen of goede deals die een contractverlenging aantrekkelijk kunnen maken.
 • Administratie: Het nauwkeurig loggen van het contact met de klant is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit zorgt ervoor dat de klantgeschiedenis bekend is bij jou en je collega’s, waardoor er weinig tot geen verwarring hoeft te zijn over de gesprekken die er al zijn gevoerd.

Herken jij jezelf hierin?

Korte samenvatting. Jij: 

 • Bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar in diensten van minimaal 4 uur per stuk. Met een pré voor de maandag en de vrijdag
 • Bent nog bezig met jouw hbo of wo studie, hebt een tussenjaar of bent al afgestudeerd
 • Wordt door vrienden en familie omschreven als sociaal, ambitieus, en leergierig
 • Bent oplossingsgericht en hebt affiniteit met duurzame energie

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een bruto maandsalaris vanaf €2.490,- (of: een bruto uurloon van €14,37)
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld
 • Elk jaar een 13e maand in november
 • Hybride werken met een thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding of een gratis Swapfiets (ook voor privégebruik)
 • Voor €2,- per dag een heerlijke (warme) lunch
 • En als kers op de taart: elke vrijdag in de zomer vrij, of kies voor 20% extra salaris als je wél werkt

Klinkt dit als de perfecte match? We horen graag van je! Solliciteer via onze website of stuur een mailtje naar sophie.hallen@work-on.nl. Heb je vragen? Bel ons op 020 7163853. Tot snel!

Meer weten over Work-on en wat wij doen? Bekijk dan onze website via www.work-on.nl