Skip to main content

Jongerenvoorlichter

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een maatschappelijke missie? Dat is mooi, wij namelijk ook! Stichting TeamAlert is een dynamische organisatie met een jong en creatief team. We werken voortdurend aan nieuwe aansprekende gedragsinterventies en campagnes. Allemaal met één belangrijk doel: het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland verminderen. Een organisatie waarin jij van toegevoegde waarde bent en echt een steentje kan bijdragen!

Een dag in het leven van een jongerenvoorlichter

Samen met je collega’s vertrek je ‘s ochtends in het TeamAlert-busje naar een locatie ergens in Nederland. Dit kan een middelbare school zijn, feestje in de stad of tof festival. Hier maak je jongeren op een originele en positieve manier bewust van verkeersveiligheid. Aan het einde van de dag evalueer je samen met je collega’s en kijk je met trots terug. Jullie hebben ten slotte een steentje bijgedragen aan onze maatschappelijke missie: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren. Met muziek uit de speakers rijden jullie terug naar Utrecht.

Wie zoeken wij?

Dat jij gemakkelijk jongeren weet aan te spreken, toegankelijk bent, communicatief sterk en lekker spontaan – zoals de rest van onze jongerenvoorlichters – is vanzelfsprekend voor deze bijbaan. Maar wat zoeken wij nog meer?

  • Iemand met een flinke dosis zelfverzekerdheid. Je durft voor een klas te staan of een groep feestgangers te benaderen (schrik niet, we gooien je echt niet zomaar voor de leeuwen!).
  • Affiniteit op het gebied van werken met jongeren. Jij weet jongeren te inspireren en te overtuigen. Zo maak jij impact.

En verder:

  • Ben je op korte termijn enkele momenten in de week beschikbaar voor uitvoeringen en eventuele trainingen? Dan wordt je klaargestoomd om aan de slag te gaan.
  • Ben je flexibel inzetbaar?
  • Is het hebben van rijbewijs B een pré.

Belangrijker dan wat wij willen, is wat we jou kunnen bieden. TeamAlert is een jonge en informele organisatie waar je veel kunt leren. Daarnaast voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Wij zijn ervan overtuigd dat jij blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken wij het onze mensen graag naar de zin.

  • Een flexibele bijbaan: heb je een periode wat minder tijd, bijvoorbeeld omdat je met je scriptie bezig bent? Dan geef je dat aan en dan word je (minder) ingepland.
  • Aan de slag bij een organisatie met doorgroeimogelijkheden. Achter de uitvoeringen zit een volledig team.
  • Trainingen en coaching van ervaren medewerkers en professionele trainers. Mooie skills om toe te voegen aan je CV! Je leert de andere voorlichters goed  kennen. We eten samen en hechten waarde aan een goede sfeer.
  • Je verdient een salaris tussen de €12 en €14 per uur (afhankelijk van je functie) en als kers op de taart ontvang jij een salarisverhoging, iedere keer als jij een training volgt.

Doe mij die flexibele bijbaan!

Kortom, wil jij (betaald!) naar scholen, feesten en festivals om met jongeren te praten? En, niet geheel onbelangrijk, houd je van gezellige borrels en uitjes? Reageer dan op deze vacature door je motivatie naar vacature@teamalert.nl te sturen t.a.v. Elles Kok.

Liever jezelf via whatsapp kenbaar maken? Stuur dan een korte motivatie of videopitch naar 06-38663846 en laat ons weten waarom jij bij TeamAlert hoort! Met vragen kun je ons mailen of bellen naar 030-2232 893.