Skip to main content

Flexibele en dankbare bijbaan als computerstudent

Een wifi netwerk installeren, een printer aansluiten of een pc opschonen? Jij draait je hand er niet voor om. Maar voor veel mensen is het een onbegonnen zaak. Wil jij hen helpen en tegelijkertijd goed bijverdienen? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!
 

Wil jij

 • Zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt? De ene week één klant helpen na schooltijd en de andere week drie volledige werkdagen? Alles kan. 
 • Nuttig en leuk werk doen? Veel computerstudenten hebben er moeite mee om afscheid te nemen van deze bijbaan als ze na hun studie een vaste baan hebben gevonden.
 • Onderdeel zijn van een gezellig team. Ondanks dat we verspreid over het hele land wonen, vinden we teamspirit belangrijk. Op ons online platform communiceer je gemakkelijk met je mede computerstudenten en het hoofdkantoor, we organiseren leuke win-acties en de jaarlijkse studenten bedank-dag is legendarisch!
 • Mensen helpen in je eigen buurt? 

 

Ben jij

 • Zelfstandig? Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een afspraak.
   
 • Sociaal? Je kunt klanten uitleggen wat je doet en ze wat leren. Naast nuttig, is het ook gezellig dat je er bent. 
   
 • Goed met computers? Uiteraard. Het maakt ons niet uit op welke manier je aan deze kennis of ervaring komt. Een ICT opleiding is dus geen must.

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Vul de vragenlijst in op onze website en wie weet ga je volgende week al bij je eerste klant langs.
 

Over Uw Computerstudent 

Al ruim tien jaar lossen wij bij klanten thuis en op afstand computerproblemen op. Met een oud computerstudent aan het roer zijn wij een jong en energiek bedrijf met de missie studenten de leukste bijbaan te bezorgen die er is en klanten supergoed te helpen. Met succes want met een gemiddelde van een 9,4 worden wij als één van de beste uit de sector beoordeeld! Ga direct naar Uw Computerstudent om meer te lezen over dit bedrijf.